Meditacija u Hramovima Čovječanstva

Vođena ili slobodna meditacija u jednoj od dvorana Hrama

Kada ste doživjeli poludnevni ili duži posjet Hramovima vjerojatno ćete osjetiti poziv da ih dublje istražujete, da ostanete duže, da upijete i otkrijete više o značenju svake od osam dvorana. Ovaj dodatak vašem posjetu vratit će vas u Hramove i moći ćete u potpunosti upiti esenciju i značenje tih prostora koji vam se osobno obraćaju. Tijekom tog posjeta imat ćete vremena i tišinu za meditaciju; uz prethodnu dozvolu moći ćete pjevati, plesati, raditi vježbe joge ili ono što vama osobno puno znači. Ugađanje sebi u tim dragocjenim trenucima u Hramovima" kada ste skriveni u tihom srcu planine i okruženi umjetnošću i nadahnutom arhitekturom" nešto je što nikada nećete zaboraviti.

Namjerno izgrađeni u točki spajanja četiriju Sinkronih linija („super autocesta energije“ koje spajaju Zemlju sa svemirom) Hramovi su savršeno mjesto za otvaranje kanala višoj inspiraciji, kreativnosti i sanjanju. To vaše iskustvo će, bez sumnje, otključati izvanredan potencijal za vaš duhovni, umjetnički i osobni rast. Ovo je jedinstveno mjesto na Zemlji!

Svaka dvorana u Hramovima Čovječanstva je poput živopisne i žive knjige znanja posvećene čovječanstvu u različitim univerzalnim oblicima duhovnosti. Slike i simboli unutar Hramova služe buđenju osjećaja za sveto, što je istinsko nasljeđe svakog ljudskog bića. Dinamike svake dvorane su jedinstvene. Posebni aktivacijski uzorci, zvukovi, mantre i pokreti koriste se kako biste mogli ući u potpuno suglasje i rezonanciju sa sobom i određenom dvoranom.

Svaka dvorana ima također i svoju specifičnu funkciju koju možete osobno osjetiti i koristiti. Boravak u tim svetim i energetski ispunjenim prostorima stvara savršenu atmosferu za rad na temama koje su važne za vas osobno. Na primjer, možete odabrati da se povežete sa svojom intuicijom, da otpustite strah i brige, da stvorite skladnije odnose i društvenu podršku, da ostvarite ciljeve, uklonite slojeve koji skrivaju vašu unutarnju ljepotu, da uklonite blokade i ponovno probudite svoje strasti, povežete se s prirodom i okolinom, oslobodite se osjećaja izoliranosti i nesigurnosti ili da krenete na put vaše duše prema osobnoj transformaciji.

Preduvjeti: Da biste sudjelovali u tim meditacijama potrebno je prethodno obaviti posjet Hramovima Čovječanstva.

Napomene: Ovaj posjet može biti individualan ili grupni, ovisno o zahtjevima. Meditacije traju oko 90 minuta, od susreta u Welcome Officeu do izlaska iz Hrama. Svakoj meditaciji prethodi sklop pripremnih vježbi koje ćete obaviti sami. Te vježbe su važan dio meditacije i trebaju se obaviti prije početka programa. Na zahtjev, možete odabrati meditaciju s damanhurskim voditeljem.

Kontaktirajte nas kako bi rezervirali meditaciju.