Program New Life

Pripremamo novi uvodni program pun zanimljivih vijesti o životu u Damanhuru. Uskoro ćemo objaviti novi projekt i dostupne datume za 2019. Ako si još uvijek zainteresiran za sudjelovanje u budućem programu, čak i bez detalja koje ćemo objaviti nešto kasnije, slobodno piši na newlife@damanhur.org


Živite kao Damanhurac!

Najbolji način da se razumije Damanhurski način života je da ga živite! Imajući to na umu, nudimo privremeno građanstvo svakome tko se želi u potpunosti udubiti u naš svijet i pridružiti se srcu naše zajednice na određeno vrijeme. Nije važno poznatejete li Damanhur već godinama ili ga otkrivate po prvi put. Svi su dobrodošli!

Pored života damanhurskog građanina i sudjelovanja u dnevnom životu, odgovornostima i trenucima slavlja, imat ćete pristup susretima gdje se kroz priče o različitim fazama transformacije oživljava povijest četrdesetogodišnje zajednice Damanhura. Na kraju mjeseca, sudionici programa New Life nastavljaju putovanje" traganjem za novim obalama ili produbljujući svoju avanturu u Damanhuru. Oni koji žele ostati duže, mogu to učiniti s ciljem da još dublje prouče život zajednice, a možda čak i razmotre mogućnost da postanu stalni građani.

Sudionici New Life programa stižu u Damanhur iz mnogih zemalja širom svijeta, što doprinosi međunarodnom osjećaju i raznovrsnosti iskustva. Da bi se sudjelovalo u New Life programu ne treba znati talijanski, iako nešto predznanja ili učenja u hodu olakšava da doživljeno iskustvo bude još značajnije i emotivno obogaćeno.


Napomene: Rezervacija je obavezna. Želite li se još bolje upoznati s programom New Life, pročitajte detalje pitanja i odgovora ovdje.

Kontaktirajte nas kako bi zatražili da postanete "New Life" građanin Damanhura, a mi ćemo vam poslati dodatne informacije. Ljubazno vas molimo da odgovorite na nekoliko pitanja i podijelite neke informacije koje će nam pomoći upoznati vas bolje. Nakon što primite "New Life" priručnik, sljedeći korak je Skype razgovor, gdje možete postaviti pitanja o Damanhuru, programu i privremenom građanstvu.

Svi su dobrodošli!