Surađujte s nama

Grupni posjeti

Putnički agenti: Ako ste licencirani putnički agent i želite pitati za putovanje u Damanhur, ispunite obrazac za kontakt i odaberite naslov "Grupni posjeti."

Turistički vodiči i operateri: Ako ste turistički vodič ili operater i želite organizirati vođeni posjet u Damanhur ili organizirati dolazak grupe, ispunite obrazac za kontakt i odaberite "Grupni posjeti."

Odmor od posla i Društvene organizacije: Kao “živi laboratorij” za čovječanstvo , Damanhur je izvanredno mjesto za vaš odmor, neovisne konferencije, treninge ili zajednička okupljanja. Mi osobito podupiremo događaje vezane uz osnivanje zajednica, formiranje timova i lidera, kreativnost i kreativne umjetnosti, duhovnost i osobni rast. Da biste istražili mogućnosti, ispunite obrazac za kontakti i odaberite "Grupni posjeti".

Prilagođeni programi: Sretni smo ako vam možemo organizirati prilagođeni program za grupe sa specijalnim ciljem ili za grupe koje su već bile u Damanhuru i traže produbljenje svojih iskustava u određenom području. Ako imate želju ili potrebu za prilagođenim programom, kontaktirajte naš Welcome Office putem obrasca za kontakt.


Edukacija

Školski izleti Trips: Ako ste nastavnik u srednjoj školi ili na fakultetu i želite dogovoriti izlet u Damanhur, ispunite naš obrazac za kontakt i odaberite "Grupni posjeti."

Studijske teze / Znanstveni radovi: Naša zajednica otvorena je svakome tko piše teze ili znanstveni rad. Za organiziranje takvog posjeta kontaktirajte nas da razgovaramo (što želite istraživati) i dogovorimo potrebna studije iz tog područja ili prikupimo relevantne informacije. S obzirom na množinu zahtjeva koje primamo dobro je planirati unaprijed kako bismo mogli udovoljiti vašim zahtjevima. Počnite s kontaktnim obrascem i odaberite naslov "Studijske teze / Znanstvena istraživanja" as the topic.


Upiti medija

Za sve upite medija, posjete navinara, intervjue s Damanhurom ili za dozvolu snimanja filma ili fotografiranja u Damanhuru i Hramovima Čovječanstva molimo da ispunite obrazac za kontakt i odaberete "Upiti medija."


Privatni događaji / Specijalne prigode

Duhovno / Religijski vođe i dostojanstvenici / Uvaženi gosti: U Damanhuriskoj filozofiji velika važnost daje se autohtonim i duhovnim narodima koji su čuvari mudrosti, tradicije i odnosa s planetom. Zbog toga Damanhur privlači, ugošćuje i uči od svjetskih duhovnih i religijskih vođa. Takve lidere potičemo da posjete Damanhur, podijele iskustva i istraže kako možemo kreirati novo sutra. Za više detalja ispunite naš obrazac za kontakt i odaberite naslov "Privatni događaji / Specijalne prigode."

Domaćin događaja u Damanhuru: Uz specialnu dozvolu teritorij unutar Damanhura može se koristiti za održavanje specijalnih događanja, ovisno o raspoloživosti i vrsti događaja. Za traženje održavanja događaja napišite nam detaljno o njemu u formularu za kontakt i odaberite naslov "Domaćin događaja u Damanhuru" as the topic.

Vjenčanje u Damanhuru: Obred vjenčanja je vrlo specifičan i osobit u Damanhuru. Da biste zajednički život započeli u Damanhuru, ispunite naš obrazac za kontakt i odaberite "Vjenčanje u Damanhuru."