Želite li učiti s nama?
"Stvorili smo sveučilište kako bi podijelili znanje koje smo stekli i prakticirali u naših 40 godina.Svi studijski programi u Damanhuru sadrže teorijske elemente u kojima detaljno istražujete filozofske pojmove određene teme i imate mnogo praktičnih vježbi u kojima učite kako primijeniti stečeno znanje. Ti se programi skladno uklapaju u gotovo bilo koji duhovni put. Instruktori su damanhurski inicijati s dugogodišnjim iskustvom istraživanja i podučavanja.

Polaženje seminara u Damanhuru omogućava vam izravnu blagodat mističnih energija i sinkroniciteta tog područja. Damanhur i njegovi Hramovi sagrađeni su na točki križanja četiriju Sinkronih linija, velikih rijeka kozmičke energije koje povezuju cijelu galaksiju – prenoseći informacije, sile i nove evolucijske kodove.Imamo dva oblika programa:


Škole


Trogodišnji putevi – plus dvogodišnji izborni Master program – damanhurske škole nude kompletni i zaokruženi put rasta s posebnom pažnjom koja se posvećuje individualnoj i grupnoj dinamici. Svaka škola omogućava pristup širokom iskustvu i učenjima praktične i duhovne vizije Damanhura.

Predavanja su organizirana kao mjesečni, rezidencijalni vikendi, a za one koji dolaze izdaleka kao intenzivi od 10 ili 17 dana godišnje, ovisno o temi koja se obrađuje.


Damanhursko sveučilište nudi škole:
  • Školu Duhovnih iscjelitelja
  • Školu Alkemije
  • Školu Misterija
  • Školu Umjetnosti
  • Školu Zajednice

Tečajevi


Kao elementi šireg puta, damanhurski seminari se mogu pohađati pojedinačno, s jedinstvenom i temeljitom obradom specifičnih tema, na jednoj ili više razina.

Područja proučavanja protežu se od duhovnog iscjeljivanja do zajedništva s Prirodom i Božanskim Silama, od granične znanosti u kontaktu s drugim dimenzijama do istraživanja Vremena i prošlih života, od umjetnosti kao božanskog oblika kreativnog izražavanja, sve do nove društvene paradigme Damanhura.


Tečajevi su organizirani:
  • u Damanhuru
  • u našim centrima
  • od strane naših ambasadora u svijetu

Izaberite:


Prema tipu
Glavni izbornik

Kliknite na izbornik
i izaberite prema tipu


Prema datumu
Pretraga

Pronađite što se nudi
u vrijeme kada dolazite


Prema sklonosti
Kategorije

Izaberite svoju strast
između šest niže navedenih kategorija
Sljedeći korak; organizirajte svoj dolazak:

U damanhurskom Welcome & University naći ćete prijateljsko, multikulturno osoblje koje zajedno govori mnoge jezike. Oni su predani tome da vam pomognu organizirati vaš boravak i da su vam pri ruci zatrebate li bilo što. Veselimo se da ćemo vam uskoro poželjeti dobrodošlicu!