Lyst til å lære med oss?
"Vi opprettet et universitet for å dele av den kunnskapen vi har forsket på og omsatt i praksis gjennom disse førti årene.Alle Damanhurs studieprogrammer inneholder teoretiske deler der du i detalj utforsker de filosofiske begrepene som angår emnet, samt mange praktiske øvelser for å lære å anvende kunnskapen. Disse programmene kan enkelt integreres på nesten alle slags åndelige veier. Instruktørene er innviede i Damanhur med mange års undervisnings- og forskningserfaring.

Ved å ta et kurs i Damanhur kan du dra direkte nytte av de mystiske energiene og synkroniteten som finnes i området. Damanhur med sine templer ble bygget i møtepunktet for fire synkronlinjer, det vil si store elver av kosmisk energi som forbinder hele galaksen idet de frakter informasjon, krefter og nye evolusjonære koder.


Vi har to typer programmer:


Skoler


Tre-årige studieforløp med et valgfritt to-årig masterprogram. Studieforløpene i Damanhur innebærer komplette og godt balansert veier til vekst med særlig vekt både på individuell utvikling og gruppedynamikk. Alle skolene gir deg tilgang til den omfattende erfaringskunnskapen og læren som utgjør Damanhurs praktiske og åndelige visjon.

Undervisningen er organisert i månedlige helgesamlinger, eller for de som bor langt unna, i 10 til 17 dagers årlige intensivkurs, avhengig av fagområdet.


Damanhurs universitetet tilbyr studieforløp innenfor fem fagområder:
  • Skolen for spirituelle healere
  • Alkymi-skolen
  • Mysterieskolen
  • Kunstskolen
  • Community-skolen

Kurs


Som elementer innenfor en omfattende vei, kan damanhurianske kurs tas enkeltvis gjennom unik og grundig utforskning av et særlig emnefelt, på ett eller flere nivåer.

Kursområdene handler om alt fra åndelig helbredelse til felleskap med naturen og med guddommelige krefter, fra grensevitenskapenes kontakt med andre dimensjoner, til utforskning av tid og av tidligere liv. Fra kunst som et guddommelig, kreativt uttrykk og hele veien til Damanhurs nye sosiale paradigmet.


Kurs tilbys:
  • i Damanhur
  • i våre etablerte sentre
  • av våre ambassadører i verden


Velg her:


Etter type
Hovedmeny

Klikk på menyen
og velg etter type


Etter dato
Søk

Se hva som tilbys på
de dagene du kommer


Etter interesse
Kategorier

Velg din interesse blant
en av seks kategorier under
Neste skritt - organiser ankomsten din:

På Damanhurs velkomstkontor og universitet, finner du en vennlig, flerkulturell stab som til sammen snakker mange språk. De er der for å hjelpe deg med å legge opp det programmet du ønsker, og se til at du har det du trenger. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i nær framtid!